luni, 16 aprilie 2012

Kyäni NitroFX ® - de mare ajutor corpului !



Kyani a dezvoltat produsul Kyäni NitroFX    

Kyäni NitroFX ®  Oxidul nitric este foarte important atunci cand vorbim de sanatate si de intretinerea corporala. Descoperirea a funcţiei oxid de azot din corpul uman este una dintre cele mai importante descoperiri din istoria medicală şi ştiinţifică recenta. Importanţa oxidului de azot a fost subliniata de când trei pharmacologisti au primit Premiul Nobel pentru Fiziologie sau Medicină în 1998 pentru cercetările lor pe oxid nitric.
Cercetatorii au studiat intensiv oxidul de azot şi molecula este considerata a fi cea mai importanta molecula găsita în organism. Kyäni NitroFX pune puterea de oxid de azot în mâinile tale.
NitroFX poate îmbunătăţi sănătatea sistemului circulator prin dilatarea arterelor, astfel mai mult sange, oxigen şi nutrienţi pot călători de la inima la restul corpului. În plus, ajută la minimizarea coagularii prin descurajarea trombocitelor din sânge de la lipirea la una de alta sau pe peretii vaselor de sange. Efectele oxidului de azot îmbunătătesc circulaţia generală în organism.
NitroFX este o formula particulara derivata din selectii ale plantei Noni. Studiile arată că NitroFX este foarte eficient în promovarea crearii oxidului nitric in organism. Câteva picături în fiecare zi cresc de nivelul de oxid nitric, care creste fluxul de sange, imbunatateste energia şi apără, repara, şi menţine aproape fiecare celula din organism.

• Imbunatateste absorbtia substantelor nutritive
• Creşterea fluxului sanguin
• Stimulează nivelul de energie
• Sustine sănătatea inimii
• Imbunatateste sistemului imunitar
• Imbunatateste sanatatea sexuala
• Controleaza nivelul zaharului in sange



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu